Οι Υπηρεσίες Μας

Αναλαμβάνουμε με μεγάλη εμπειρία και εξειδικευμένο προσωπικό την εγκατάσταση υγραερίου LPG το service και την επισκευή σε όλους τους τύπους αυτοκινήτων καθώς και το service και την επισκευή σε  όλους τους τύπους A/C clima και καλοριφέρ.

Υπηρεσίες καλοριφέρ οχημάτων

proclimagreen

υπηρεσία καλοριφέρ

Συντήρηση (Service) του Συστήματος καλοριφέρ του οχήματος σας.

proclimagreen

υπηρεσία καλοριφέρ

Επισκευή του συστήματος καλοριφέρ του οχήματος σας.

carhot καλοριφέρ αυτοκίνητου
καλοριφέρ proclimagreen

καλοριφέρ αυτοκίνητου τι προβλήματα παρουσιάζει;

Όλα τα αυτοκίνητα εδώ και δεκαετίες έχουν τη δυνατότητα να βγάζουν ζεστό αέρα για να ζεστάνουν την καμπίνα, ακόμη και αν δεν είναι εξοπλισμένα με αιρκοντίσιον. Το σύστημα θέρμανσης ή «καλοριφέρ» όπως το λέμε, δεν έχει σχέση με τον κλιματισμό του αυτοκινήτου και είναι απλό στη λειτουργία του.

Συγκεκριμένα, χρησιμοποιεί τη θερμότητα του μοτέρ για να παράξει ζεστό αέρα, τον οποίο αργότερα διοχετεύει στην καμπίνα μέσω των αεραγωγών με τη βοήθεια ανεμιστήρα. Τι γίνεται όμως αν η καμπίνα παραμένει παγωμένη, ακόμη και αν έχουμε ρυθμίσει το ζεστό στο μέγιστο;

Αν ο θερμός αέρας του αυτοκινήτου παύει να είναι πλέον… θερμός, τότε ένα από τα προβλήματα που μπορεί να υπάρχουν είναι ο θερμοστάτης. Πρόκειται για ένα είδος βαλβίδας, η οποία περιορίζει το υγρό ψύξης στο μπλοκ του μοτέρ, προκειμένου να ρυθμίζει την θερμοκρασία του. Όταν το υγρό ζεσταθεί το απελευθερώνει προς το κύκλωμα θέρμανσης. Φυσικά αν έχετε χαλασμένο θερμοστάτη, θα έχετε και άλλα συμπτώματα όπως αυξημένη ή μειωμένη θερμοκρασία στη θερμοκρασία του μοτέρ.

Ένα άλλο πρόβλημα που μπορεί να υπάρχει είναι ο αέρας στο κύκλωμα, που κάνει επιτακτική την εξαέρωση. Οι φυσαλίδες μπορεί να εμποδίζουν το υγρό ψύξης να κυκλοφορήσει σωστά και έτσι να έχουμε το ίδιο πρόβλημα, με τον χαλασμένο θερμοστάτη. Παραπλήσιο είναι και το πρόβλημα του βουλωμένου κυκλώματος, το οποίο δεν επιτρέπει στο υγρό να κυκλοφορήσει κανονικά (πιο σπάνιο αυτό το φαινόμενο).

Αν έχετε πετρελαιοκίνητο αυτοκίνητο, τότε το πρόβλημα μπορεί να βρίσκεται στις ηλεκτρικές αντιστάσεις, που αναλαμβάνουν να θερμάνουν τον αέρα του συστήματος θέρμανσης, όταν το κύκλωμα του υγρού ψύξης είναι ακόμα κρύο.

Αν πάλι δεν έρχεται καθόλου αέρας στην καμπίνα, τότε μάλλον έχει χαλάσει ο ανεμιστήρας και χρήζει επισκευής.

Σε κάθε περίπτωση αν διαγνώσετε πως το αυτοκίνητό σας δεν βγάζει ζεστό αέρα, τότε καλό είναι να επισκεφθείτε άμεσα το συνεργείο μας  και να αφήσετε τη διάγνωση και την επίλυση του προβλήματος σε εμάς τους ειδικούς.

 

ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

210 9957924

Κλείστε ένα ραντεβού σήμερα
Translate »
Πολλαπλές επιλογές οδηγών στο δάπεδο, ακόμη και για a. 陳元溢 | 風水命理 | 玄機分享 | 五黃位 | 龍年家居風水佈局 | 化解五黃位 |. Ankara kahramankazan geneli traktör alım satımı.