Οι Υπηρεσίες Μας

Αναλαμβάνουμε με μεγάλη εμπειρία και εξειδικευμένο προσωπικό την εγκατάσταση υγραερίου LPG το service και την επισκευή σε όλους τους τύπους αυτοκινήτων καθώς και το service και την επισκευή σε  όλους τους τύπους A/C clima και καλοριφέρ.

Υπηρεσίες κλιματισμού A/C

proclimagreen

υπηρεσία a/c

Εγκατάσταση κλιματισμού A/C στο όχημα σας

proclimagreen

υπηρεσία a/c

Συντήρηση (Service) του Συστήματος κλιματισμού A/C

proclimagreen

υπηρεσία a/c

Επισκευή του συστήματος κλιματισμού A/C

Βρείτε στο κατάστημα μας τα κορυφαία συστήματα κλιματισμου !

DIAVIA PROCLIMAGREEN
τιμές έκπληξη ρωτήστε μας!

Με 24 μήνες γραπτή εγγύηση! 

τιμές έκπληξη ρωτήστε μας!

Με 24 μήνες γραπτή εγγύηση! 

τιμές έκπληξη ρωτήστε μας!

Με 24 μήνες γραπτή εγγύηση! 

car-a/c proclimagreen

a/c Κλιματισμός αυτοκίνητου

Το κλιματιστικό του αυτοκινήτου μας είναι ένα πολύ σημαντικό σύστημα για την άνεση και την ασφάλεια των επιβατών, ιδιαίτερα τις καυτές ημέρες του καλοκαιριού, που είναι πολύ κοντά.

Ο κλιματισμός συμβάλλει σημαντικά στην άνεση των επιβατών, οι οποίοι πλέον απολαμβάνουν τη διαδρομή, δίχως να υποφέρουν από την αφόρητη ζέστη του καλοκαιριού. Επίσης, αυξάνει τα επίπεδα ασφάλειας, διότι ο οδηγός νιώθει άνετα, χωρίς ζαλάδες από την υψηλή θερμοκρασία, η οποία μπορεί να επιφέρει ακόμα και δυσφορία, ιδιαίτερα σε μεγάλες ηλικίες ανθρώπων.

 H συντήρηση ενός τέτοιου συστήματος θα πρέπει να αφεθεί στα χέρια ενός έμπειρου και  πιστοποιημένου με άδεια τεχνικού.

.

Γιατί να συντηρήσω το air-condition κάθε χρόνο;

Ανεξαρτήτως αν ένα κλιματιστικό έχει δουλέψει λίγο ή πολύ, η συντήρηση του, πρέπει να γίνεται οπωσδήποτε μία φορά τον χρόνο, κάθε χρόνο.

Με την πάροδο του χρόνου ή αν χρησιμοποιείται σπάνια τον κλιματισμό, ευνοείτε η ανάπτυξη βακτηρίων, μικροοργανισμών, μούχλας και μυκήτων και προκαλούν δυσάρεστες οσμές

Πολλές φορές δεν μας προειδοποιεί κάτι για το πότε πρέπει να συντηρήσουμε ένα air condition επειδή λειτουργεί κανονικά.

Κάθε χρόνο κατά μέσο όρο υπάρχει μια απώλεια σε όλα τα οχήματα της τάξης του 15% του αερίου (φρεον) που είναι υπεύθυνο για την ψύξη. Αν μάλιστα το κλιματιστικό δεν έχει χρησιμοποιηθεί για μεγάλο διάστημα (π.χ. την περίοδο του χειμώνα) , τότε «στεγνώνουν» τα λάστιχα που στεγανοποιούν το κύκλωμα, με αποτέλεσμα οι απώλειες σε αέρια να είναι ακόμη μεγαλύτερες

Αν όταν λειτουργεί το κλιματιστικό σας, καταλαβαίνετε ότι η απόδοσή του είναι μειωμένη ή νοιώθετε ελαφρύ τσούξιμο στα μάτια ή αν βγαίνει κάποια δυσάρεστη οσμή από αυτό, τότε έχετε ήδη αργήσει. Εάν το κλιματιστικό αρχίσει να παράγει παράξενους θορύβους ή  θορύβους που δεν είχατε ακούσει στο παρελθόν, θα ήταν χρήσιμο να μας επισκεφτείτε. Θα πρέπει η συντήρηση να γίνει όσο το δυνατόν συντομότερα και μέχρι τότε, κρατήστε το κλιματιστικό σας κλειστό.

Πώς να βελτιώσετε την απόδοση του κλιματισμού του αυτοκινήτου σας
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

210 9957924

Κλείστε ένα ραντεβού σήμερα
Translate »
Πολλαπλές επιλογές οδηγών στο δάπεδο, ακόμη και για a. 2021年 2022年 參與 d100 radio 網台節目. Ankara kahramankazan geneli traktör alım satımı.